5B-DİL Sınıfı İngilizce Gecesi

5B-Dil sınıfı öğrencileri ve ingilizce öğretmenleri Meltem Akol tarafından hazırlanan İngilizce gecesi Pamukkale Halk Eğitim Merkezi'nde yapıldı.

14.06.2022 538

Esat Sivri Ortaokulu 5B Dil sınıfının İngilizce gecesinde öğrenciler, velilerine sergiledikleri koro şarkıları, grup şarkıları, dansları, İngilizce tiyatro oyunları ve Turkçe tiyatro oyunu ile velilerine unutulmaz saatler yaşattılar.

Gösterinin hazırlanmasını sağlayan İngilizce öğretmenleri Meltem Akol, bu sene öğrencileri ile 'Let's Sharpen Our Minds and Enrich Our Lives by creating a European TV Channel' adlı ErasmusKA229 projesi ile Türkiye'yi,  Denizli 'yi ve Esat Sivri Ortaokulu nu başarı ile temsil ettiklerini söylerek velilere projenin amaçları ve aktiviteleri hakkında genel bilgi verdi.

Proje aktivitelerinin ve proje çalışmadı olarak çekilen Pamukkale, Hierpolis ve Laodikya reklamı seyredildi.

Filmi izlemek için tıklayınız: https://youtu.be/AvexKZeK3Eo

Gösterinin hazırlanmasında ve sunumunda emeği geçen başta ingilizce öğretmeni Meltem Akol ve öğrencilerine ve katılım gösteren tüm velilerimize teşekkür ederiz.

14-06-202214-06-202214-06-202214-06-2022