Antalya Gezimiz

Okulumuz 5/F sınıfı öğretmen ve öğrencileriyle Antalya´mızı gezdik.

09.06.2016 751

Okulumuz 5/F sınıfı öğrencileri, öğretmenleri Fikriye SARAYKÖY denetiminde velilerimizle beraber güzel Antalya´mızı gezdiler. Sabah Antalya Hayvanat Bahçesini gezerek başlayan turumuzda Antalya Akvaryum ve Kar Dünyasında gönüllerince eğlendiler. Öğleye doğru güzel bir tekne turu yapıp yemeğimizi yedikten sonra EXPO 2016 alanına geçiş yaptık. Çok büyük bir alana kurulu olan EXPO´da alanın tümünü gezmek mümkün olmasada Ülke bahçeleri, Osmanlı bahçesi, oyun parkı ve özellikle 101 m. yüksekliği ile tüm fuar alanının ayaklarınızın altında olduğu Turkcell Kule muhteşemdi. Gezimiz sırasında 15 km. ve 21.000 adım yürüyerek sanırım rekor kırdık. Emeği geçen öğretmenimize ve velilerimize teşekkür ediyoruz.