Erasmus+ Projemizin Romanya Sanal Hareketliliği

Esat Sivri Ortaokulu Erasmus KA229 'LET'S SHARPEN OUR MINDS AND ENRICH OUR LIVES BY CREATING A EUROPEAN TV CHANNEL' adllı projemizin Romanya Online Hareketliliğini 17 - 21 Ocak 2022 tarihlerinde gerçekleştirdik.

27.01.2022 584

Düzenlenen yaratıcı yazarlık çalışmalarına, hikaye anlatıcılığı etkinliklerine, sanatsal etkinliklere katıldık. Geleceğin meslekleri tartışması katıldık gençler fikirlerini paylaştı. Öğrencilerin karşılaşabilecekleri zorbalıklara karşı nasıl davranması gerektiği, ve nasıl kendilerini koruyabilecekleri tartışıldı. Yaptığımız dil etkinlikleri ile Romanya dili, Romanya yemek kültürünü tanıdık öğrencilerimiz onlara Türkçe kelimeler öğretti.öğrencilerimiz Canva ile hazırladıkları foto collagelar ile Türk yemek, kıyafet ve önemli yerlerini tanıttılar. Beraberce oynadığımız ülke ve hayvan tahmin oyunları ile eğlenceli, hırslandırıcı dakikalar yaşadık. Romanya öğrencilerinin minecrafla hazırladığı mekan tanıtımlarını dinledik.

Bitti mi, hayır bitmedi.... Yazdığımız kısa metinleri filmini çekip paylaşacağız. 'Erasmus TV Channel' Youtube Kanalı için tıklayın... https://www.youtube.com/channel/UCZvsLQpUMM_4H62TRnagYmQ/videos

27-01-202227-01-202227-01-202227-01-202227-01-2022