İngilizce Dil Eğitimi Sistemi, DYNED

İngilizce Dil Eğitimi Sistemi, DYNED

İngilzce dil eğitimine yardımcı olacak güzel bir kaynak olan DYNED programı Milli Eğitim Bakanlığı tarafından öğrencilerin kullanımına sunulmaktadır.

23.10.2017 666

Öğrencilere kısa zamanda ve etkili bir yöntemle öğrenme ortamı sunan DynEd İngilizce Dil Eğitimi Sistemi ücretsiz olarak kullanılan bir programdır. Öğrencilerimizin bu programı kullanarak kendilerini geliştirmeleri ve dil becerilerinin artırmaları hedeflenmektedir. Ücretsiz olan bu programı bilgisayar, tablet ve akıllı cep telefonları aracılığıyla kullanabilmeniz için gerekli detaylar aşağıdaki linklerde size sunulmuştur. DYNED sisteminin tüm öğrencilerimize faydalı olması dileklerimizle...

 

DYNED programının bilgisayara kurulumuyla ilgili adımları görmek için tıklayın

 

Tablet bilgisayar ya da akıllı cep telefonlarına kurulum için,  PLAY STORE uygulama marketine girerek, "dyned yazılımı" aratılarak yüklenir. Yükleme tamamlandıktan sonra, uygulama açılarak karşımıza gelen SERVER (Kayıt Yöneticisi Bilgisayarı) seçeneğinden, "TURKEY-Resmi Okullar" seçilir ve her etapta "Yükle" butonuna basılarak yükleme tamamlanır. Öğrenci kullanıcı adı ve şifresi girilerek uygulama kullanılmaya başlanır.

Dyned çalışması sırasında internet bağlantısı fazla kullanılmaz ve 15 günde bir internete bağlı olmanız yeterli olmaktadır. Kurulum yapıldıktan sonra 15 gün internete bağlanmadan çevrimdışı çalışma yapılabilir.

 

Veli ve öğrencilerimize DYNED kullanımı ile ilgili bilgilendirme için tıklayın...