Kayak Sporunda da Basma Sanayi

Denizli Bozdağ Kayak merkezinde gerçekleştirilen yarışmalarda öğrencimiz Ece Keysan yıldız kızlarda 1. oldu

10.02.2017 313

Türkiye’nin kış turizmine Denizli’nin armağanı olan Bozdağ Kayak Merkezinde, 08 Şubat Çarşamba günü ilk defa il çapında okullar ve kulüplerin katılımıyla resmi yarışlar gerçekleşti. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün koordinesinde yapılan yarışmalara 25 sporcu katıldı. Yarışmanın sonunda dereceye girenlere madalyaları verildi.

Okulumuzdan bu yarışlara katılan 6. sınıf öğrencimiz Ece Keysan, yıldız kızlar kategorisinde il birincisi olarak okulumuza bu spor dalında ilk madalyayı getiren sporcu olmuştur. Kendisine ve ailesine okulumuz adına teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.