Projeye Katıldı, Kitap Yazdı

Okulumuzda yürütülmekte olan e-Twinning projesi "Kitabımda Değerim"'e katılan 6. sınıf öğrencimiz Ayşegül Paksoy, proje kapsamında yapılan etkinliklere kitap yazarak katıldı.

07.06.2021 619

Öğrencilere kitap okuma alışkanlığı kazandırma, okunan kitaplar üzerinden tartışma platformu sağlayarak değerler farkındalığı oluşturma, öğrencilerdeki sosyal becerileri geliştirme ve elbette merak ve öğrenme isteklerini artırarak düşünen ve sorgulayan bireyler yetiştirmek amacıyla hayata geçirilen 4 aylık proje, Mayıs ayı itibariyle tamamlandı. Proje boyunca, doğruluk, yardımlaşma, sevgi ve saygı değerleri çerçevesinde pek çok etkinlik yapıldı.

Proje çalışmalarına katılan öğrencilerimizden Ayşegül Paksoy'un yazdığı ve basım aşamasında olan "Benim Adım Minnoş" adlı kitabı, projenin en güzel sonuçlarından bir tanesi oldu. Öğrencimizin kitabı çocukların kendi öykülerini yazması ve çocuk yazarların sözlerini söyleyebilmesi açısından gerçekten umut verici bir durum.

Öğrencimizi tebrik ediyor, hayatı boyunca başarılar diliyoruz.