"English Night" muhteşem oldu!!!

İngilizce Gecemizi Gerçekleştirdik

01.06.2016 1147

İngilizce öğretmenlerimiz Gülçin BAĞCIOĞLU ve Meltem AKOL ile okulumuz 6/B, 7/A, 7/B sınıf öğrencileri tarafından hazırlanan "İngilizce Gecesi" 30 Mayıs 2016 Pazartesi akşamı Pamukkale Halk Eğitim Merkezinde yapıldı. İngilizce şarkı ve tiyatro gösterilerinin olduğu bu renkli geceye İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Reşat ERDOĞAN, Okul Müdürümüz Hayati ŞENER, İdarecilerimiz, personelimiz ve velilerimiz katılıdılar. Çocuklarımızın hünerlerini sergilediği ve büyük beğeni kazanan gecenin sonunda sponsorlarımız Çamlık Başarı Etüt Eğitim Merkezi, Rengarenk Çocuk Kulübü, Aydın Lisan ve ESL Schools yetkililerine teşekkür plaketi verildi. Ayrıca yapılan çekilişle 4 öğrencimize %100, 9 öğrencimize %25 indirimli ve 1 yıl süreli kurs sponsorlarımızdan tarafından hediye edildi. Bu geceyi hazırlayan Öğretmenlerimiz Meltem AKOL ve Gülçin BAĞCIOĞLU başta olmak üzere, harika bir gösteri sunan sevgili öğrencilerimizi, değerli ailelerini ve bize destek olan sponsorlarımızı tebrik ediyor, teşekkürlerimizi sunuyoruz.