19 Mayıs Atatürk´ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı

19 Mayıs Atatürk´ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını okulumuzda kutladık.

23.05.2016 697

Ulu Önder Atatürk ve Şehitlerimiz için 1 dk.lık saygı duruşu ve okunan İstiklal Marşı´nın ardından başlayan kutlamada Türkçe Öğretmenimiz Nazire Durmuş açılış konuşmasını yaptı. Günün anlam ve önemi ile ilgili okunan şiirler ve oratoryo gösterisini takiben "Atatürk´ün Gençliğe Hitabesi" ve "Gençliğin Ata´ya Cevabı" tüm öğrencilerimiz tarafından hep bir ağızdan büyük bir heyecan ve şevkle okundu. Sonrasında yapılan balon patlatma, sandalye kapma, halat çekme ve yumurta taşıma yarışmaları büyük bir heyecana ve çekişmeye sahne oldu. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Bu günlere ulaşmamızı sağlayan ve bugünü gençlerimize armağan eden Ulu Önder Atatürk´ü saygıyla anıyoruz.